Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Kom så Razorbacks

Med en sejr på 20-16 ude mod Søllerød Golddiggers i semifinalen har vores lokale hold i amerikansk fodbold, Triangle Razorbacks kvalificeret sig til finalen om det danske mesterskab, Mermaid Bowl.


Vi ønsker Razorbacks tillykke med finalepladsen. Vejle Turisttrafik er sponsor i Triangle Razorbacks og kører for holdet til udekampene. Finalen mod rivalerne fra Copenhagen Towers spilles på Gladsaxe Stadion lørdag den 5. oktober med kick off kl. 16.00. 


Billetter kan købes på: https://daff.safeticket.dk Du kan og så se finaleopgøret live på DR: https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/mermaid-bowl-XXXI


Logo: Triangle Razorbacks.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Kom med Aktive Pensionister og Vejle Turisttrafik til Mosel
12-02-2020
Aktive Pensionister i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en busrejse til Mosel. Seks dages turen til Cochem i Mosel er fra den 24. til 29. maj 2020.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik hæver sponsoratet hos de danske mestre
05-02-2020
Vejle Turisttrafik har forlænget samarbejdet med Triangle Razorback. Med den nye aftale gældende for sæsonen 2020 hæver Vejle Turisttrafik sponsoratet hos de danske mestre i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden
Læs om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik
29-01-2020
​Hos Vejle Turisttrafik har vi mange gode kunder og samarbejdspartnere. På vores hjemmeside kan du læse en række artikler, som kredser om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik glæder sig til at være en del af folkefesten Jelling Musikfestival
24-01-2020
Det er ikke kun musikken, som spiller på Jelling Musikfestival, også festivalens to busruter til Vejle og til og fra Faarup Sø Camping er et hit.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476