Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Flot opbakning til FC Fredericia og Triangle Razorbacks

I aftes kørte vi med to busser 110 tilhængere fra FC Fredericias fanklub til lokalopgøret ude mod Kolding IF. Den flotte opbakning blev fulgt op på banen, hvor FC Fredericia vandt med 2-1. Med sejren rykkede FC Fredericia op på 1. pladsen i NordicBet Ligaen. Godt gået FCF!

I morgen lørdag spiller Triangle Razorbacks årets finale om det danske mesterskab i amerikansk fodbold, Mermaid Bowl. Vejle Turisttrafik kører tre busser med fans, sponsorer og spillere til Gladsaxe Stadion.


​- Det er en fornøjelse at opleve, at FC Fredericia og Triangle Razorbacks gode resultater bliver fulgt op med en stor opbakning. Nu håber og tror vi på, at Razorbacks vinder sin 8. Mermaid Bowl i morgen, hvor klubben spiller sin 12. Mermaid Bowl siden 2006. Det er imponerende, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er sponsor i både FC Fredericia og Triangle Razorback og bakker op om en lang række lokale klubber.


​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Kom med Aktive Pensionister og Vejle Turisttrafik til Mosel
12-02-2020
Aktive Pensionister i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en busrejse til Mosel. Seks dages turen til Cochem i Mosel er fra den 24. til 29. maj 2020.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik hæver sponsoratet hos de danske mestre
05-02-2020
Vejle Turisttrafik har forlænget samarbejdet med Triangle Razorback. Med den nye aftale gældende for sæsonen 2020 hæver Vejle Turisttrafik sponsoratet hos de danske mestre i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden
Læs om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik
29-01-2020
​Hos Vejle Turisttrafik har vi mange gode kunder og samarbejdspartnere. På vores hjemmeside kan du læse en række artikler, som kredser om kundernes oplevelser med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik glæder sig til at være en del af folkefesten Jelling Musikfestival
24-01-2020
Det er ikke kun musikken, som spiller på Jelling Musikfestival, også festivalens to busruter til Vejle og til og fra Faarup Sø Camping er et hit.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476