Vejle Turisttrafik forlænger sponsoraftale med Vejle Boldklub med tre år

Vejle Turisttrafik er også i de næste tre år Guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub. Det lokale busselskab har i mere end femten år kørt for og bakket op om VB. Med den nye aftale fortsætter Vejle Turisttrafik som trøjesponsor for klubbens dygtige U/19-Ligahold, og som noget nyt bliver Vejle Turisttrafik buksesponsor for Malthe Amundsen.


- Vi glæder os over at fortsætte et fremragende samarbejde, som er særdeles givende for begge parter, med en længerevarende aftale. Efter nedrykningen fra Superligaen har Vejle Boldklub skabt et slagkraftigt hold, som giver gode forudsætninger for en hurtig tilbagevending til landets bedste række, og vi ser frem til et spændende forår. Med samarbejdet får vi skabt synlighed om Vejle Turisttrafik og er samtidig del af et stærkt erhvervsnetværk. Og Vejle Boldklub bliver kørt til kampene i moderne busser med vores dygtige chauffører bag rattet, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Han glæder sig over, at klubbens U/19-Ligahold, som spiller med Vejle Turisttrafiks logo på trøjen, er placeret på 3. pladsen ved vinterpausen.


- Vejle Boldklub er kendt som en talentfabrik, og det er en fornøjelse, at ”vores” U/19-ligahold klarer sig godt, og klubbens egne talenter som Thomas Gundelund og Arbnor Mucolli gør en god figur på NordicBet Liga-holdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber. Det drejer sig om Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.


Arkivfoto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport