Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik forlænger sponsoraftale med Vejle Boldklub med tre år

Vejle Turisttrafik er også i de næste tre år Guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub. Det lokale busselskab har i mere end femten år kørt for og bakket op om VB. Med den nye aftale fortsætter Vejle Turisttrafik som trøjesponsor for klubbens dygtige U/19-Ligahold, og som noget nyt bliver Vejle Turisttrafik buksesponsor for Malthe Amundsen.


- Vi glæder os over at fortsætte et fremragende samarbejde, som er særdeles givende for begge parter, med en længerevarende aftale. Efter nedrykningen fra Superligaen har Vejle Boldklub skabt et slagkraftigt hold, som giver gode forudsætninger for en hurtig tilbagevending til landets bedste række, og vi ser frem til et spændende forår. Med samarbejdet får vi skabt synlighed om Vejle Turisttrafik og er samtidig del af et stærkt erhvervsnetværk. Og Vejle Boldklub bliver kørt til kampene i moderne busser med vores dygtige chauffører bag rattet, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Han glæder sig over, at klubbens U/19-Ligahold, som spiller med Vejle Turisttrafiks logo på trøjen, er placeret på 3. pladsen ved vinterpausen.


- Vejle Boldklub er kendt som en talentfabrik, og det er en fornøjelse, at ”vores” U/19-ligahold klarer sig godt, og klubbens egne talenter som Thomas Gundelund og Arbnor Mucolli gør en god figur på NordicBet Liga-holdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber. Det drejer sig om Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.


Arkivfoto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Turistbussen – Den grønne måde at rejse på
12-06-2020
Vidste du, at det er meget grønnere at køre med bus end de fleste andre transportformer? Når du rejser i en turistbus fra Vejle Turisttrafik vælger du end grønnere løsning end transport med tog eller fly.
Læs hele nyheden
​Så kører vi igen handicapkørsel
28-05-2020
I forbindelse med nedlukningen af Danmark i midten af marts måtte vi indstille vores handicapkørsel for det offentlige. I denne uge er der blevet åbnet for handicapkørslen, og vi glæder os over, at vi igen kan køre for vores mange passagerer fra deres bosteder til deres dagtilbud og retur
Læs hele nyheden
​VIP-Kørsel i lækker minibus
20-05-2020
Ønsker du at give dine kunder eller medarbejdere en eksklusiv oplevelse? Med vores VIP-minibus begynder oplevelsen allerede ved afhentningen.
Læs hele nyheden
​Stort tillykke til Vejle Kommune og Parasport Danmark med værtskabet for VM i Kørestolsrugby i 2022
12-05-2020
I slutningen af sidste uge blev det offentliggjort, at parasportens hovedstad Vejle bliver vært for VM i kørestolsrugby i 2022. Tildelingen kommer efter et flot afviklet EM i august 2019.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476