Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik forlænger sponsoraftale med Vejle Boldklub med tre år

Vejle Turisttrafik er også i de næste tre år Guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub. Det lokale busselskab har i mere end femten år kørt for og bakket op om VB. Med den nye aftale fortsætter Vejle Turisttrafik som trøjesponsor for klubbens dygtige U/19-Ligahold, og som noget nyt bliver Vejle Turisttrafik buksesponsor for Malthe Amundsen.


- Vi glæder os over at fortsætte et fremragende samarbejde, som er særdeles givende for begge parter, med en længerevarende aftale. Efter nedrykningen fra Superligaen har Vejle Boldklub skabt et slagkraftigt hold, som giver gode forudsætninger for en hurtig tilbagevending til landets bedste række, og vi ser frem til et spændende forår. Med samarbejdet får vi skabt synlighed om Vejle Turisttrafik og er samtidig del af et stærkt erhvervsnetværk. Og Vejle Boldklub bliver kørt til kampene i moderne busser med vores dygtige chauffører bag rattet, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.


Han glæder sig over, at klubbens U/19-Ligahold, som spiller med Vejle Turisttrafiks logo på trøjen, er placeret på 3. pladsen ved vinterpausen.


- Vejle Boldklub er kendt som en talentfabrik, og det er en fornøjelse, at ”vores” U/19-ligahold klarer sig godt, og klubbens egne talenter som Thomas Gundelund og Arbnor Mucolli gør en god figur på NordicBet Liga-holdet, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber. Det drejer sig om Triangle Razorbacks, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.


Arkivfoto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

VINGSTED kører med Vejle Turisttrafik
15-01-2020
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter ved Vejle har Vejle Turisttrafik som busleverandør, og salg og marketingschef Brian Runge er glad for det længerevarende samarbejde med Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Vejle Turisttrafik forlænger sponsoraftale med Vejle Boldklub med tre år
08-01-2020
Vejle Turisttrafik er også i de næste tre år Guldsponsor og buspartner i Vejle Boldklub. Det lokale busselskab har i mere end femten år kørt for og bakket op om VB.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår
23-12-2019
Så står julen snart for døren, og derfor sender vi en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden
Kom med til Formula E i Berlin
09-12-2019
Thales Travel arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik tur til Formula E i Berlin den 20.-21. juni 2020.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476