Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik hæver sponsoratet hos de danske mestre

Vejle Turisttrafik har forlænget samarbejdet med Triangle Razorback. Med den nye aftale gældende for sæsonen 2020 hæver Vejle Turisttrafik sponsoratet hos de danske mestre i amerikansk fodbold. Busselskabet kører for Triangle Razorbacks, når holdet spiller på udebane.

- Vi er utrolig tilfredse med samarbejdet med Triangle Razorbacks, og derfor har vi valgt at hæve vores sponsorat i klubben. Det skyldes ikke mindst klubbens sportslige succes og triumfen i Mermaid Bowl. Det var ottende gang, at klubben kan kalde sig dansk mester i amerikansk fodbold. Det siger alt om det arbejde, der udføres i Triangle Razorbacks, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

Den nye sponsoraftale kommer også ungdomsafdelingen i Razorbacks til gode.

- I Vejle Turisttrafik bakker vi både op om elitesport og breddeidræt, og vi er glade for, at vi med den nye aftale bliver præmiesponsor på Triangle Razorbacks sommerstævne for U/10- til U/14-hold, siger Benny Petersen.

Læs mere om Triangle Razorbacks på razorbacks.dk


Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber udover Triangle Razorbacks. Det drejer sig om Vejle Boldklub, FC Fredericia, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Vejle Turisttrafik lukker ned for skole- og handicapkørsel grundet Coronavirus
13-03-2020
Som følge af myndighedernes anvisning i forhold til Coronavirus holder de af vores busser og minibusser, der kører med skole og handicapkørsel for det offentlige stille.
Læs hele nyheden
​Vi er glade for at bakke op om VB’s Kong Hans Eg-initiativ
11-03-2020
I forbindelse med forårspremieren mod HB Køge præsenterede Vejle Boldklub initiativet Kong Hans Eg. Et initiativ, der har til formål at vise Vejle Boldklubs hjerte for udsatte børn og unge.
Læs hele nyheden
​Kom med Aktive Pensionister og Vejle Turisttrafik til Mosel
12-02-2020
Aktive Pensionister i Vinding arrangerer i samarbejde med Vejle Turisttrafik en busrejse til Mosel. Seks dages turen til Cochem i Mosel er fra den 24. til 29. maj 2020.
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik hæver sponsoratet hos de danske mestre
05-02-2020
Vejle Turisttrafik har forlænget samarbejdet med Triangle Razorback. Med den nye aftale gældende for sæsonen 2020 hæver Vejle Turisttrafik sponsoratet hos de danske mestre i amerikansk fodbold.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476