Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Stort tillykke til Vejle Kommune og Parasport Danmark med værtskabet for VM i Kørestolsrugby i 2022

Stort tillykke til Vejle Kommune og Parasport Danmark med værtskabet for VM i Kørestolsrugby i 2022

I slutningen af sidste uge blev det offentliggjort, at parasportens hovedstad Vejle bliver vært for VM i kørestolsrugby i 2022. Tildelingen kommer efter et flot afviklet EM i august 2019.

I Vejle Turisttrafik bakker vi om Parasport Danmark og de danske paraatleter, og vi glæder os over, at Vejle Kommune og Parasport Danmark er blevet valgt som værter for VM i kørestolsrugby.

- Vi ønsker Vejle Kommune og Parasport Danmark stort tillykke med værtskabet. Vi håber og tror på, at det danske hold kan følge op på de flotte sølvmedaljer ved EM i 2019 med en flot præstation ved VM på hjemmebane i Vejle, der med arrangementet endnu en gang kommer på parasportens verdenskort, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

VM i kørestolsrugby afvikles fra den 8. til 17. oktober 2022 i DGI Huset i Vejle. Læs mere her

https://parasport.dk/nyheder/pressemeddelelser/vm-i-koerestolsrugby-kommer-til-vejle/


Vejle Turisttrafik løser transportopgaver med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger for buskørsel. Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Så er det endelig blevet tid til seriebold
07-08-2020
Forårssæsonen for vores lokale seriefodboldhold blev ødelagt af corona-situationen, derfor ser vi frem til, at de klubber, Vejle Turisttrafik bakker op, kan sparke efterårssæsonen i gang.
Læs hele nyheden
God sommer til alle
10-07-2020
Sommeren er så småt over os, og Vejle Turisttrafik ønsker alle vores kunder, passagerer, ansatte og samarbejdspartnere en fantastisk sommer.
Læs hele nyheden
Turistbussen – Den grønne måde at rejse på
12-06-2020
Vidste du, at det er meget grønnere at køre med bus end de fleste andre transportformer? Når du rejser i en turistbus fra Vejle Turisttrafik vælger du end grønnere løsning end transport med tog eller fly.
Læs hele nyheden
​Så kører vi igen handicapkørsel
28-05-2020
I forbindelse med nedlukningen af Danmark i midten af marts måtte vi indstille vores handicapkørsel for det offentlige. I denne uge er der blevet åbnet for handicapkørslen, og vi glæder os over, at vi igen kan køre for vores mange passagerer fra deres bosteder til deres dagtilbud og retur
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476