Vejle Turisttrafiks klubber endelig på græs

I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om og støtte en lang række lokale idrætsklubber og idrætsforeninger. Desværre blev idrætten i 2020 og starten 2021 hårdt ramt af Coronaens ødelæggende påvirkning. Nu må udendørsidrætterne begynde at træne igen, og det har vi set frem til i Vejle Turisttrafik.


- I Vejle Turisttrafik savner vi at se vores lokale klubber i aktion på banerne, men vi glæder os over, at de nu så småt kan begynde træningen, og forhåbentlig er det kun et spørgsmål om tid, før klubberne kan dyste om sejre og point, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

- Jeg håber og tror på, at rigtige mange mennesker husker at støtte deres lokale idrætsklubber og det frivillige arbejde, som de udfører i denne tid. Så klubberne også står stærkt efter ”Corona-tiden”, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik bakker op om og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber. Det drejer sig om Triangle Razorbacks, Vejle Boldklub, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold. På nationalt plan støtter vi Parasport Danmark.

Vejle Turisttrafik løser transportopgaver med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger for buskørsel. Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Arkivfoto

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport