Engel med Vejle Turisttrafik på bukserne

Vejle Turisttrafik har siden Vejle Boldklub præsenterede initiativet Kong Hans Eg, der har til formål at støtte arrangementer for udsatte børn og unge, været Kong Hans Eg-sponsor. Til at begynde med var busselskabet sponsor for Malte Amundsen, men efter venstrebackens skifte til USA, er Vejle Turisttrafik blevet Kong Hans Eg-sponsor for nytilkomne Lukas Engel.


- Vi er stolte af at have været Kong Hans Eg-sponsor for Malte Amundsen, der vekslede flotte præstationer for VB med et skifte til New York City. Nu er vi i stedet blevet Kong Hans Eg-sponsor for Lukas Engel, og vi glæder os over, at vi sponsorer et ungt og særdeles lovende talent med U/21-landskampe for Danmark. Vi tror på, at Lukas Engel kan tage samme skridt som Malte Amundsen i VB, og vi glæder os til at følge ham på grønsværen, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


Samtidigt er Vejle Turisttrafik blevet buksesponsor for Lukas Engel.
Vejle Turisttrafik er guldsponsor i Vejle Boldklub, kører klubbens hold til udekampe og har bakket op om klubben i mere end 15 år.

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.


Foto: Johnny Kristensen, Vejle Boldklub.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport