​Vejle Turisttrafik forlænger Razorbacks-sponsorat

I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi har forlænget vores sponsorat med Triangle Razorbacks, der er med i den absolutte elite i amerikansk fodbold. Aftalen med de ottedobbelte danske mestre gælder for 2021. 


- I Vejle Turisttrafik ser vi frem til at fortsætte samarbejdet med Triangle Razorbacks. Med otte danske mesterskaber har klubben i den grad vist sit værd og været med til at sætte Vejle og Trekantområdet på landkortet, når det kommer til amerikansk fodbold. Samtidig er Razorbacks meget mere end kun holdet i Nationalligaen, for klubben giver også børn og unge mennesker mulighed for at prøve kræfter med sporten, siger vognmand i Vejle Turisttrafik, Henning Petersen.


- Den kombination af elitesport og breddesport passer godt ind i vores ønske om at synliggøre Vejle Turisttrafik gennem opbakning til det lokale idrætsliv. Vi er glade for at kunne forlænge vores længerevarende samarbejde med Triangle Razorbacks, der går tilbage til klubbens start, siger Henning Petersen.


Læs mere om Triangle Razorbacks på razorbacks.dk Vejle Turisttrafik kører for Triangle Razorbacks, når holdet spiller på udebane.


Vejle Turisttrafik bakker op og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber udover Triangle Razorbacks. Det drejer sig om Vejle Boldklub, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Hover IF og Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport