Vores nye skilt er kommet op på Hover Stadion

I Vejle Turisttrafik er vi glade for at kunne bakke op om Hover IF, og nu er vores nye skilt kommet op på Hover Stadion.


- Vi kender alle vigtigheden af det frivillige arbejde i de lokale idrætsforeninger og sportsklubber. Det er hele fundamentet bag de mange gode oplevelser, som børn og voksne får hvert år. Derfor sponsorerer vi i Vejle Turisttrafik flere idrætsforeninger og fodboldklubber. Det er vores mulighed for at støtte det gode arbejde i klubberne og giver samtidig Vejle Turisttrafik en god synlighed. Uanset om det er som buspartner, trøjesponsor eller skiltesponsor. Der er en gevinst for alle parter, og vi glæder os over, at vores nye skilt er blevet sat op på Hover Stadion og til at fortsætte det gode samarbejde med Hover IF, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


Vejle Turisttrafik bakker op om og samarbejder med en lang række lokale og regionale sportsklubber udover Hover IF. Det drejer sig om Vejle Boldklub, Triangle Razorbacks, Vejle Svømmeklub, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Håndbold Klub, Vejle FC, Vejle Kammeraterne, Vejle Boldklub (amatørafdeling) og Ammitsbøl Fodbold.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.


Foto: Hover IF.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport