​Su-, Su-, Superliga: Stort tillykke til VB

Med en flot 4-2 sejr hjemme over SønderjyskE sikrede oprykkerne Vejle Boldklub sig søndag overlevelse i Superligaen. VB’s sidste mål blev sat ind af vores ”egen” Lukas Engel, der har Vejle Turisttrafik som buksesponsor og Kong Hans Eg Sponsor. Samtidigt kørte vores kollegaer fra Thykjær Turisttrafik en 4-3 sejr hjem fra Lyngby for AC Horsens. Dermed kan Lyngby ikke længere nå VB i tabellen.


- Stort tillykke til alle i og omkring Vejle Boldklub med en ny sæson i Superligaen. Det har været en fornøjelse at følge klubben i denne sæson især de seneste hjemmekampe med tilskuere på lægterne og fine sejre har vist, at Vejle er en fodboldby med stort F. Vi glæder os til at køre med holdet i endnu en Superligasæson – forhåbentlig den første af mange i træk, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


I Vejle Turisttrafik er vi guldsponsor i Vejle Boldklub, trøjesponsor for U/19-Ligaholdet, kører klubbens hold til udekampe og har bakket op om klubben i mere end 15 år.

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Foto: Vejle Boldklub.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport