​Få din egen chauffør - lav en fast aftale om firmakørsel med Vejle Turisttrafik

Efterspørger dit firma eller virksomhed fast buskørsel til transport af samarbejdspartnere, medarbejdere eller forretningsforbindelser? Vælg Vejle Turisttrafik som din buspartner. Vi er et busselskab med mere end 45 års erfaring, og med en fast firmaaftale med Vejle Turisttrafik tilbyder vi, at du og dit firma får en fast chauffør tilknyttet. Så alle jeres ture bliver kørt af et kendt ansigt.


Med en aftale med Vejle Turisttrafik får du ikke kun transport fra A til B. Vi kombinerer vores moderne turistbusser og erfarne chauffører med muligheden for forplejning og drikkevarer i bussen efter dine ønsker. Det sikrer en god transportoplevelse for dine forretningsforbindelser og medarbejdere. 


I Vejle Turisttrafik møder du en vognpark af moderne turistbusser og minibusser, og vi har busserne til både større og mindre transportopgaver. Din opgave bliver altid løst med afsæt i dine ønsker til buskørsel, og det er din garanti for, at din kørsel lever op til dine forventninger.


Læs mere om vores tilbud inden for firmakørsel
https://www.vejleturisttrafik.dk/buskoe.../firmakoersel.aspx

Vil du høre mere om vores tilbud inden for firmakørsel? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport