​Tag bussen på ski og styrk dine kunder eller medarbejderes relationer

Ønsker du at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en skirejse til vinter? I Vejle Turisttrafik tilbyder vi i samarbejde med Ski-Claudi skræddersyede skiture, der matcher din virksomheds ønsker og budget. Lige fra det rigtige hotel, til liftkort til spændende pister og booking af alle aktiviteter på rejsen.


Din tur bliver kørt i 1. klasses turistbusser med borde, så relationerne og samværet allerede kan dyrkes og styrkes undervejs til pisterne i Østrig eller Schweiz. I Vejle Turisttrafik har vi mere end 45 års erfaring med at arrangere og køre busrejser, og vi har teamet op med Ski-Claudi, der er specialister i skirejser. Det sikrer en skirejse rig på gode oplevelser og styrkelse af netværket for dine kunder eller medarbejdere.


Vejle Turisttrafik er medlem af Rejsegarantifonden.


Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder for firma-skirejser eller booke en skirejse? Kontakt Benny Petersen Vejle Turisttrafik på 75 85 94 88 eller e-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport