Stort tillykke til Vejle FC

I søndags kunne Vejle FC fejre 75-års jubilæum. Herfra Vejle Turisttrafik skal lyde et kæmpe tillykke til ”De Grønne” fra Vestbyen. Busselskabet har i en lang årrække bakket op om klubben på Vestre Stadion, og det har været helt naturligt for brødrene Henning og Benny Petersen, som driver Vejle Turisttrafik. De er nemlig Vestby-drenge.


- Et stort tillykke til vores hjerteklub VFC med 75-års jubilæet. Vi er oprindelige fra Vestbyen og klubben står os meget nært, og derfor er vi stolt sponsor hos ”De Grønne”. De første 75 år har budt på rigtige mange gode oplevelser for unge, børn og voksne fra Vestbyen, og vi støtter op om Vejle FC og det frivillige arbejde klubben udfører, så VFC også nu og i fremtiden kan give områdets beboere og klubbens medlemmer store oplevelser, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


I morgen lørdag den 19. juni kl. 13.30 spiller Vejle FC ”skæbnekamp” i Serie 2. Hjemme på Vestre Stadion gælder det allerede oprykkede Vejle Boldklub i kamp for forbliven i rækken. Vejrudsigten melder om 19 grader og perfekt fodboldvejr.


Læs mere om Vejle FC på klubbens hjemmeside https://www.vejlefc.dk/


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport