Seriefodbolden: Oprykning til VB

Seriefodbolden spillede i weekenden sidste runde i den ordinære turnering. Fem af de seks klubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om i serie 2, var placeret i samme pulje. I ”Vejle Turisttrafik-puljen” blev det til en flot førsteplads og oprykning til Vejle Boldklub, mens Skibet IF sluttede sæsonen på tredjepladsen.

Herefter fulgte Vejle FC på en fjerdeplads, og De Grønne spiller playoff-kamp om at blive i serie 2. Desværre måtte vi se Hover IF og Vejle Kammeraterne rykke ud på 7. og 8. pladsen ud af i alt otte hold.

Ammitsbøl/Egtved sluttede som nr. 5 i sin serie 2-pulje og spiller ligesom Vejle FC playoff-kamp om at undgå nedrykning til serie 3. VFC spiller sin kamp hjemme mod Kibæk lørdag den 26. juni kl. 14.00, og samtidigt spiller Ammitsbøl/Egtved hjemme på Ødsted Stadion mod Den Bosniske.

I Danmarksseriens oprykningsspil mangler Hedensted IF to kampe. I aften kl. 19.00 gælder det rækkens nr. 1 IF Lyseng hjemme på Hedensted Stadion, inden turneringen afsluttedes lørdag kl. 14.00 med et besøg hos Silkeborg KFUM på Jysk Park. Med to kampe igen er oprykningen uden for Hedensted IF’s rækkevidde. ​​

Vi ønsker Hedensted IF, VFC og Ammitsbøl/Egtved god kamp, og til de andre klubber, som vi støtter, ønsker vi god sommerferie. Vi glæder os til at se jer tilbage på grønsværen til efteråret.

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.


Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport