Alzheimerforeningen Trekanten nød en dag i Grenelejren

I torsdags var Alzheimerforeningen Trekanten på en hyggelig endagstur til Grenelejren nær Billund. Turen blev kørt i en af Vejle Turisttrafiks nye og komfortable turistbusser, og endnu en gang var det en stor fornøjelse at køre med Alzheimerforeningen Trekanten.


Ønsker du og dit selskab, gruppe eller forening en vellykket dagstur eller busrejse, så vælg Vejle Turisttrafik som arrangør af din tur. Vi har stor erfaring i at arrangere alle typer af dagsture, busrejser og udflugter, og med os som dit busselskab kan du både få inspiration til turen med forslag til spændende destinationer og udflugtsmål, eller lade os booke aktiviteter, museer og lignende samt arrangere måltider og forplejning. Så bliver det ikke lettere at få en hyggelig dag eller uge i godt selskab i vores dejlige land.


Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.


Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.