​Vejle Turisttrafik kører gerne sportslige oplevelser og sejre hjem

Skal du og din klub til et sportsstævne eller turnering i ind- eller udlandet? Lad Vejle Turisttrafik stå for transporten. Din tur bliver kørt i moderne og behagelige turistbusser, og vores team af dygtige chauffører får dig og din gruppe ud og hjem til tiden - trygt og effektivt. Du og dine holdkammerater kan koncentrere jer om at nyde det sociale samvær i bussen.

I Vejle Turisttrafik har vi stor erfaring med at køre for sportsklubber, og vi er fast busselskab for Vejle Boldklub, Triangle Razorbacks, HK Give Fremad, Hedensted IF, Vejle Svømmeklub og Vejle Håndklub Klub. Vi har vognparken til både store og små grupper, og vi tager altid afsæt i dine ønsker til buskørsel. ​Vejle Turisttrafiks busser har siden 1975 været rammen om gode oplevelser.

Er du interesseret i at få et tilbud på transporten til et stævne eller en turnering? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport