Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald

I slutningen af august og begyndelsen af september var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var Vejle Turisttrafik, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.

- Tilbagemeldingerne fra deltagerne og min oplevelse er, at det har været en rigtig god tur til Spreewald. Alle var glade for chaufføren og rejselederen, og vi boede på et dejligt 3-stjernet hotel. Chaufførens køreevner gjorde turen i bussen behagelig, og det var rart, at han også kørte på mindre veje undervejs, så vi rigtigt kunne nyde Spreewald-området og den flotte natur, fortæller formand for brugerrådet ved Gulkrogcentret, Stig Rosthof.

Det er anden gang, at brugerrådet ved Gulkrogcentret har været på en busrejse med Vejle Turisttrafik, og formanden fortæller, at det ikke bliver sidste gang.​​

- Vi er allerede ved at tale med Vejle Turisttrafik om, hvor turen skal gå hen til næste år. Jeg kan i høj grad anbefale Vejle Turisttrafik som rejsearrangør af en grupperejse i bus. Alting fungerer som aftalt, og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Chaufføren og rejselederen fra Vejle Turisttrafik var dygtige til at tage hensyn til, at vi havde nogle deltagere, som var dårligt gående. Vi har tidligere oplevet chauffører og rejseledere fra andre selskaber, der ikke formåede at sætte tempoet efter vores deltagere, og det har stor betydning for rejseoplevelsen, siger Stig Rosthof. ​​


Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for grupperejser i bus? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2476.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport