Vejle Turisttrafiks Engel bag forrygende pokal-comeback for VB

Vejle Boldklub tog efter et vanvids-comeback en 4-3 sejr med hjem i bussen fra Vejle Turisttrafik, da klubben i aftes mødte Vanløse IF fra 3. Division i Sydbank Pokalen. Med tre scoringer i tillægstiden vendte VB 1-3 til en 4-3 sejr. Et stærk comeback efter, hvad VB’s referent kalder en tvivlsom indsats. 


I Vejle Turisttrafik er vi buksesponsor og Kong Hans Eg-sponsor for Lukas Engel, og han fik en hovedrolle i Miraklet i Vanløse med to scoringer i overtiden. Sådan Lukas!


Senere i dag bliver der trukket lod til 4. runde i Sydbank Pokalen.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.


Foto: Arkiv, Vejle Boldklub.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.