​Vejle Turisttrafik køber seks splinternye Mercedes Benz Intouro rutebusser

Tidligere på året vandt Vejle Turisttrafik et større udbud om at blive lokalbus-operatør for Sydtrafik i Vejle Kommune. Aftalen gælder fra efter efterårsferien 2022, og vi er godt i gang med arbejdet med at blive klar til at løfte opgaven. Derfor har vi bestilt seks spritnye Mercedes Benz Intouro rutebusser hos Evobus Danmark A/S til levering næste år.


- Flere af vores gode samarbejdspartnere har budt ind på opgaven, når valget faldt på Evobus Danmark A/S og Mercedes Benz Intouro skyldes det en kombination af prisen på driftssikre busser, et lokalt serviceværksted, og et mangeårigt samarbejde med Evobus Danmark A/S omkring turistbusser, der strækker sig helt tilbage til Vejle Turisttrafiks begyndelse i 1975, siger vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik.

- Et afgørende parameter blev, at Evobus har et serviceværksted lokalt i Nørre Snede. Det er vigtigt i forhold til daglig rutekørsel, at vi har eksperter og reservedele tæt på, hvis der skulle opstå udfordringer, siger Henning Petersen.

Han glæder sig til at præsentere de nye Mercedes Benz Intouro rutebusser for passagererne på lokalbus-ruterne, når Vejle Turisttrafik overtager kørslen efter efterårsferien 2022.

- Der er tale om en helt ny model af Mercedes Benz Intouro, der endnu ikke er på vejene, og med Euro 6-motor har bussen den sidste nye teknologi inden for fossile brændstoffer, siger Henning Petersen.​

Mercedes Benz Intouro har en længde på 12,18 meter og har plads til i alt 96 passagerer fordelt med 55 siddepladser og 41 ståpladser. Busserne kommer naturligvis i Sydtrafiks mørkeblå farve. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport