​Stor interesse efter artikel i Ekstra Bladet

I lørdags den 15. januar 2022 offentliggjorde Ekstra Bladet en artikel med overskriften ”Vi kunne ansætte 10 nye chauffører nu og her”, om Vejle Turisttrafik og situationen generelt med mangel på chauffører i busbranchen. Det har ført til, at vi har modtaget rigtig mange henvendelser fra mennesker, som ønsker at blive chauffører hos Vejle Turisttrafik. Tak for den store interesse, men i dag er virkeligheden en anden. ​​


- Fra jeg talte med Ekstra Bladet i begyndelsen af december, er vi desværre blevet overhalet af virkeligheden i forhold til Omikron. Dengang var vi inde i en rygende travl periode og en normal situation, men desværre har Omikron-varianten, øgede restriktioner og folks ændrede adfærd slået igennem i turistbus-branchen, og vi er igen Corona-ramte. Derfor har vi ikke pt. behov for nye chauffører, men jeg glæder mig over, at så mange dygtige chauffører finder det interessant at arbejde for Vejle Turisttrafik og takker for interessen, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

- Vejle Turisttrafiks baggrund for at deltage i artiklen var ikke et ønske om at sætte fokus på os selv som sådan, men i stedet at sætte spot på branchens generelle udfordringer med mangel på chauffører og især yngre chauffører. I dag er mange af branchens dygtige chauffører plus 60 år, og en af løsningerne på problemet med mangel på arbejdskraft i busbranchen kunne være, at aldersgrænsen for buschauffører blev sænket fra 21 år til 18 år, så unge kan begynde tidligere på buschaufføruddannelsen. Det budskab om at sænke aldersgrænsen, så unge med interesse for branchen kan blive faglærte buschauffører tidligere, vil vi gerne sende til politikerne, siger Benny Petersen.

- I Vejle Turisttrafik glæder vi os over, at Ekstra Bladet har været med til at sætte problematikken med manglende chauffører på dagsordenen, selvom vi i Vejle Turisttrafik er blevet overhalet af virkeligheden fra interview-tidspunktet til artiklen blev offentliggjort. Det ændrer ikke på branchens generelle problemer med at rekruttere chauffører, for det er en udfordring, siger Benny Petersen.

- Selvom vi har fået mange henvendelser efter artiklens offentliggørelse, er det vores oplevelse i forbindelse med rekruttering, at branchen mangler hænder. Det gør det udfordrende at finde nye chauffører, selvom vi har et rigtig godt samarbejde med 3F Vejle og Vejle Kommunes Jobcenter, når det kommer til rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere, siger Benny Petersen.


Screendump: Ekstrabladet.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport