​Nu kan du og familien igen komme på ski med Vejle Turisttrafik - Tag med til Zell am See i uge 8

Det er igen blevet tid til vores traditionelle skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag familien med på Vejle Turisttrafiks skitur til Zell am See i uge 8, 2022. En skiferie med 1. klasses turistbus er samtidig mere klimavenlig, end hvis du tager flyet eller bilen til Alperne. Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

​Afrejse lørdag den 19. februar og hjemkomst lørdag den 26. februar om aftenen

Bussen sætter kursen mod Østrig lørdag den 19. februar kl. 6.00 og rammer Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor aftensmaden venter. Efter godt en uge på ski rammer vi Vejle lørdag den 26. februar omkring kl. 22. Din tur til og fra Østrig foregår i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter, og bussen køres af erfarne chauffører.


​Skirejsen er med bustransport fra Vejle til Zell am See og retur, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flersengs-værelser.


Hotel Alpenblick - et firestjernet hotel i smukke omgivelser

Under opholdet i Østrig er det smukt beliggende Hotel Alpenblick i Zell am See din hjemmebane. Hotellet råder over et stort wellness-område, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, satellit-tv, radio og pengeskab.


​Skiområdet byder på pister til alle niveauer

Skiområdet Zell am See er blevet voldsomt udvidet i de senere år og byder nu på 119 lifte og 408 kilometer pister, så uanset om du er nybegynder eller snowboarder, er der pister for dig. Pisterne byder på alt fra hyggelige skovpister til stejle, sorte pister. På Kitzsteinhorn kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 meters højde, og du står på ski over skyerne med en fantastisk udsigt.

​Pris for turen og praktiske oplysninger


​Pris pr. person i dobbeltværelse:

Voksne: 6.650,-.

Voksne: 5.795,-. For tredje person i flersengsværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 1.000,-.

Turens pris børn: Kr. 3.995,-. 6 år til og med 11 år i flersengsværelse.

Turens pris børn: Kr. 900,-. 0 år til og med 5 år i flersengsværelse.

Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.

​​For yderligere information link til infofolder og tilmeldingsblanket

​Sådan tilmelder du dig skiferien​

Har du lyst til at komme på ski med Vejle Turisttrafik, så kontakt os på 75 85 94 88 eller send os en mail på vt@vejleturisttrafik.dk Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket, og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager.​

​Der tages forbehold for eventuelle tastefejl.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport