​Vejle Turisttrafik køber 19 rutebusser

Endnu en brik er faldet på plads for Vejle Turisttrafik i arbejdet med at blive klar til opgaven som lokalbus-operatør for Sydtrafik i Vejle Kommune. Busselskabet har købt 19 Volvo 8900 busser hos Dansk Bus Renovering i Tørring.


​Sammen med de seks splinternye Mercedes Intouro busser, som Vejle Turisttrafik tidligere har præsenteret, er selskabet næsten i mål med rutebusserne til den nye og spændende opgave med 26 lokalruter, som skal køres efter efterårsferien i år.

- Vi har nu 25 busser klar, og vi mangler kun at få de sidste fire busser på plads. Det er busser, hvor der i udbuddet er andre krav, end til de resterende busser, når det drejer sig om længde og højde. Vi glæder os over aftalen med Dansk Bus Renovering om købet af de 19 Volvo 8900 busser. Det er driftssikre og solide busser, der gør, at vi kan leve op til passagerernes forventninger til service og standard, siger vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik.

- Vi har samarbejdet med Dansk Bus Renovering igennem mange år, og med deres beliggenhed i Tørring giver det os en stor sikkerhed i forhold til service på busserne, og vi er særdeles tilfredse med, at det var muligt for os at handle busserne lokalt, tilføjer Henning Petersen.


Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport