Vejle Turisttrafik forlænger samarbejdet med Vejle FC​Sponsoraftalen mellem Vejle FC og Vejle Turisttrafik, der er busselskabets længstvarende sponsorat, er netop blevet forlænget med endnu et år. I mere end 25 år har Vejle Turisttrafik bakket op om ”De Grønne” fra Vestre Stadion.


​Med aftalen pryder busselskabets logo fortsat flere af trøjerne på klubbens serie 3-hold, ligesom Vejle Turisttrafik er trøjesponsor for klubbens U/15-drenge. For Vejle Turisttrafik og brødrene Henning og Benny Petersen er det naturligt at støtte op om klubben fra Vestbyen.


​- Henning og jeg er gamle vestbydrenge, og Vejle FC er vores hjerteklub. Derfor er vi glade for at kunne forlænge vores langvarige sponsorat med ”De Grønne” med endnu et år. VFC fyldte sidste år 75, og klubben og dens frivillige gør et kæmpe stykke arbejde for at kunne give børn og voksne det sammenhold og de oplevelser, som en aktiv fodboldklub skaber. Det arbejde vil vi i Vejle Turisttrafik gerne fortsætte med at støtte op om, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


​Læs mere om Vejle FC på klubbens hjemmeside https://www.vejlefc.dk/


​Vejle Turisttrafik støtter en lang række lokale serieklubber i fodbold. Udover Vejle FC er det Vejle Boldklub (Amatørafdelingen), Vejle Kammeraterne, Hedensted IF, Hover IF, Skibet IF og Ammitsbøl Fodbold.


​Arkivfoto: Vejle FC.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport