Det spiller, når Luftens Helte kører med Vejle Turisttrafik

Vejle Turisttrafik leverer tourbussen og chaufføren, når 19-mands bandet Luftens Helte turnerer rundt i Danmark og optræder live med alle de fedeste sange fra de største tegnefilm gennem tiderne. 


Aarhus-bandet bestående af fuldtids- og deltidsmusikere med en fælles passion for de store Disney-klassikere har gennem flere år kørt fast med Vejle Turisttrafik.


​- Vi benytter Vejle Turisttrafik som vores busselskab, fordi de giver os den sikkerhed og tryghed, vi har brug for som musikere. Vi kan koncentrere os om vores arbejde, der er at spille musik, for vi ved, at bussen kommer til tiden, og chaufføren har styr på turen. Det spiller bare med Vejle Turisttrafik og ikke en eneste gang er en aftale kikset, siger Sune Aaes-Jørgensen, der spiller bas i Luftens Helte og har kontakten til Vejle Turisttrafik.


​- Udover, at Vejle Turisttrafik overholder vores aftaler til punkt og prikke, så er de gode til at danne relationer, og det betyder bare noget, at jeg mærker, at vi ikke bare er et nummer i køen, når jeg ringer til Vejle Turisttrafik. Som et orkester har vi brug for bustransport på skæve tidspunkter og nogle gange af lidt skæve ruter, og her er Vejle Turisttrafik altid løsningsorienteret og får tingene til at gå op i en højere enhed, fortæller Sune Aaes-Jørgensen.


​Luftens Helte spiller i en normal sæson 15-20 koncerter, og bandet glæder sig over at være godt kørende med Vejle Turisttrafik.


​- I Luftens Helte kan vi anbefale Vejle Turisttrafik til alle, for vi bliver behandlet godt som kunde og får bustransport til en god pris, og så oplever vi aldrig, at vi er på tværs som kunde blot, fordi vi har nogle specifikke ønsker, siger Sune Aaes-Jørgensen.


​Vil du opleve Luftens Helte for fuld udblæsning med sangene fra de store Disney-tegnefilm, så giver bandet koncerter til april i Odense, Holstebro, Skive og Greve. Læs mere på www.luftens-helte.dk


​Foto: Andreas Sahl www.andreassahl.dk


Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport