Jelling Musikfestival kører med Vejle Turisttrafik​Jubii! Så er det igen blevet festivaltid, efter to trælse og tavse Corona-somre uden musik. I Vejle Turisttrafik glæder vi os til igen at stå for bustransporten af de mange festglade deltagere på Jelling Musikfestival.

  

- Jelling Musikfestival er Vejle Kommunes største folkefest med fire hyggelige dage i maj. I Vejle Turisttrafik ser vi frem til at kunne bidrage til festen og til, at festivaldeltagerne kommer godt og sikkert til og fra festivalpladsen med kørslen af de tre festivalruter, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


​Som vanligt kører vi shuttlebusser til og fra Fårup Sø Camping, busser til Vejle fra sen aften og godt ud på natten. I år kommer der desuden en mulighed for at få bustransport hjem fra Jelling Musikfestival til Givskud, Give, Farre, Billund, Vandel og Bredsten.


​Læs mere om Jelling Musikfestival, der har navne som Duran Duran, The Minds of 99 og MØ øverst på plakaten

https://www.jellingmusikfestival.dk/


​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport