Vejle Turisttrafik kører endnu en FlixBus-rute

I går torsdag den 24. marts kørte vi første tur på vores nye FlixBus-rute. Der er tale om rute 627 Sønderborg til København, hvor passagererne kunne nyde turen i en ny og komfortabel turistbus. Vi bemander ruten med busser og chauffører fem dage i ugen.

Bus 627 stopper undervejs i Aabenraa/Rødekro, Haderslev og Odense, inden ankomsten til Københavns Hovedbanegård. Skal du med på turen bestil din billet på www.flixbus.dk


​Stærkt samarbejde med FlixBus

Med den nye rute betjener Vejle Turisttrafik to af FlixBus’ ruter. Udover rute 627 Sønderborg til København kører vi også rute 633 Horsens til København og Københavns Lufthavn.


​- Vi glæder os over at udvide et i forvejen stærkt og professionelt samarbejde med FlixBus, og vi ser frem til at servicere passagererne på ruten Sønderborg til København med nye turistbusser og et team af dygtige chauffører, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


​FlixBus tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser. læs mere om FlixBus på www.flixbus.dk.


​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport