Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Ny firestjernet Volvo-bus hentet i Finland

Vejle Turisttrafik er klar til at præsentere en splinterny firestjernet Volvo-bus i det nye år. I sidste uge hentede brødrene bag Vejle Turisttrafik Henning og Benny Petersen vognparkens nye perle på Volvos fabrik i Finland.

Efter cirka 1200 kilometers kørsel kunne den nye model køre ind på Vejle Turisttrafiks domicil på Lundahl Nielsens vej i Vinding.

- Det er altid en speciel følelse som bus-vognmand at hente en ny bus på fabrikken. Det er lidt som at pakke en stor gave op juleaften. Det er spændende at se om resultatet er blevet, som man håber, og det var en stor glæde at få bussen overdraget. Den kører bedre, end jeg turde håbe på. Bussen kører helt fantastisk, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Den nye bus i Vejle Turisttrafiks traditionelle gule farver er nu ved at blive beklædt med Vejle Turisttrafiks logo, så den er klar til at servicere firmaets mange passagerer i det nye år.

Den topmoderne firestjernet Volvo-turistbus har plads til 57 passagerer.​


    

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476