Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Ny firestjernet Volvo-bus hentet i Finland

Vejle Turisttrafik er klar til at præsentere en splinterny firestjernet Volvo-bus i det nye år. I sidste uge hentede brødrene bag Vejle Turisttrafik Henning og Benny Petersen vognparkens nye perle på Volvos fabrik i Finland.

Efter cirka 1200 kilometers kørsel kunne den nye model køre ind på Vejle Turisttrafiks domicil på Lundahl Nielsens vej i Vinding.

- Det er altid en speciel følelse som bus-vognmand at hente en ny bus på fabrikken. Det er lidt som at pakke en stor gave op juleaften. Det er spændende at se om resultatet er blevet, som man håber, og det var en stor glæde at få bussen overdraget. Den kører bedre, end jeg turde håbe på. Bussen kører helt fantastisk, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Den nye bus i Vejle Turisttrafiks traditionelle gule farver er nu ved at blive beklædt med Vejle Turisttrafiks logo, så den er klar til at servicere firmaets mange passagerer i det nye år.

Den topmoderne firestjernet Volvo-turistbus har plads til 57 passagerer.​


    

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476