Vejle Turisttrafik ’kører’ Tour De France

I weekenden står Vejle og store dele af Trekantområdet i Tour De France-tegn, når det legendariske cykelløb gæster Danmark med sine tre første etaper i årets udgave. I Vejle Turisttrafik ser vi frem til Tour-starten og tre dage med idrætsverdenens spotlight rettet mod Danmark. Som lokalt forankret familieejet virksomhed fra Vejle bliver det selvfølgelig ekstra skønt med folkefest og fokus på vores dejlige fjordby.


 

- Med en dobbeltdækker, der altid er iklædt den gule førertrøje, er det dejligt at kunne bidrage til Tour De France-festen i Danmark. Vi transporterer cykelinteresserede på både 2. og 3. dagen, hvor vi kører kunder til henholdsvis Nyborg, Sønderborg og Vejle, så de kan opleve verdens største cykelløb fra nærmest hold. Vi glæder os til at bidrage til folkefesten, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


 

Samtidig glæder han sig specielt til tredje etape søndag den 3. juli, hvor Vejle er startby på etapen til Sønderborg.


 

- Vi er en Vejle-virksomhed med kunder og passagerer i hele Trekantområdet, så det er naturligvis stort, at en kæmpe begivenhed som Tour De France sætter Vejle, Kolding og Trekantområdet på verdenskortet. Det kan kun bidrage til, at endnu flere for øjnene op for områdets fortræffeligheder. Fra Vejle Turisttrafik ønsker vi alle, der skal opleve Tour De France rigtig god fornøjelse, siger Benny Petersen.

  

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Vejle Turisttrafik kan tilbyde dig inden for buskørsel, eller ønsker du at bestille en tur? Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport