Vejle Turisttrafik siger goddag til helt ny dobbeltdækker

I morgen kører vores helt nye dobbeltdækker sin første tur. Dobbeltdækkeren af modellen SETRA 531 DT kommer fast til at køre på FlixBus-ruten Sønderborg til København, fem dage om ugen.


- Vi glæder os til at tage den nye SETRA 531 DT-dobbeltdækker i brug, og med den nye bus tager vi endnu et skridt i vores stærke samarbejde med FlixBus. Dobbeltdækkeren giver passagererne på ruten Sønderborg til København en endnu mere behagelig og komfortabel bustur. Vi takker Daimler Buses EvoBus Danmark A/S, som har leveret bussen for et godt samarbejde, og vi ser frem til at servicere FlixBus’ passagerer med en splinterny bus, fortæller direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


Vores nye dobbeltdækker har 83 siddepladser plus plads til en rejseleder. SETRA 531 DT er udstyret med USB-stik og 220 V ved alle sæder, samt toilet og køkken.


FlixBus tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser. læs mere om FlixBus, eller bestil din busrejse på www.flixbus.dk.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport