Flere tusinde kører Flixbus med Vejle Turisttrafik hver måned

I Vejle Turisttrafik er vi et busselskab, der står på flere ben. Vi kører turistbuskørsel, kører transport af mennesker med funktionsnedsættelser for Vejle Kommune, og er lige begyndt på en spændende opgave som lokalbus-operatør for Sydtrafik.

Samtidig har vi i år udvidet vores stærke samarbejde med FlixBus med yderligere to ruter, så vi nu servicerer FlixBus’ passagerer på følgende tre ruter: Rute 625 Esbjerg til København, rute 627 Sønderborg til København, samt rute 633 Horsens til Københavns Lufthavn.

Ruter, som bliver kørt med blandt andet vores helt nye Setra 531-dobbeltdækker og Man Lion’s Coach.

- De to nye komfortable turistbusser giver passagererne en behagelige rejse, og vi glæder os over hver måned at kunne give flere tusinde passagerer en god oplevelse med Flixbus, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

FlixBus tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser. læs mere om FlixBus, eller bestil din busrejse på www.flixbus.dk


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk


Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport