​Flotte tilbagemeldinger fra Campus Vejle

I onsdags den 7. december var Vejle Turisttrafik en tur i Flensborg med Campus Vejle, og vi har fået denne flotte tilbagemelding på turen med store roser til vores chauffør Klaus Tjerrild fra Campus Vejle. Tak for den gode feedback og tak for turen.


- Jeg vil bare skrive for at rose en chauffør, vi i dagens anledning havde lånt med til Flensburg fra Campus Vejle. Klaus var meget behagelig, sjov og professionel - super tag på de unge. Det var en rigtig god oplevelse, vi havde med ham. 


- Han havde styr på, hvilke muligheder der var for parkering, da vi blev sat af og samlet op igen og mødte op i god tid, så eleverne kunne komme ind i en varm bus allerede en halv time før tid, og så vi kunne komme hurtigt afsted. Selve turen var behagelig og vi følte os i trygge hænder på både ud- og hjemrejse. Vi håber at få Klaus med på ture fremadrettet og vil anbefale ham og jer til andre, der måtte have brug for en bus, skriver adjunkt Anne-Sofie West fra Campus Vejle.


Har du lyst til at køre i komfortable og nye turistbusser med Klaus, eller en af vores andre dygtige chauffør bag rattet? Så kontakt os på 75 85 94 88 eller  vt@vejleturisttrafik.dk

Arkivfoto: Vejle Turisttrafik

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport