Vejle Turisttrafik fortsætter mangeårigt samarbejde med Vejle Boldklub​Et håndslag på et samarbejde tilbage i 2004 har vist sig at være langtidsholdbart for Vejle Turisttrafik og fodboldklubben Vejle Boldklub. De to parter har netop forlænget samarbejdet med yderligere tre år og kommer således op på mere end 20 års samarbejde i løbet af den nye aftales løbetid.

Med aftalen kører Vejle Boldklubs elitehold fortsat i Vejle Turisttrafiks nye turistbusser til udekampene, og Vejles busselskab smykker sig fortsat med titlen buspartner og guldsponsor for Nørreskovens Helte fra VB.

- Det er dejligt at kunne skrive under på en aftale, der sparker det gode samarbejde mellem Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub ind i sit 20. år. Vejle Boldklub er både historisk og i nutiden en kæmpe spiller i forhold til at sætte Vejle på landkortet, og som Vejles busselskab er det derfor naturligt at bakke op om VB, fordi vi som Vejle-virksomhed er interesseret i at markedsføre byen i hele Danmark og at være en del af en attraktiv by, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


- Det medvirker Vejle Boldklub i høj grad til, og nok så vigtigt har klubben gennem alle årene være en stærk spiller kommercielt i Trekantområdet. Vi er en del af et stærkt erhvervsnetværk i og omkring klubben, som også har bidraget til vores flotte udvikling som busselskab, siger Benny Petersen.

Hos Vejle Boldklub ser man frem til at fortsætte det mangeårige samarbejde med Vejle Turisttrafik.

- I Vejle Boldklub er det naturligt at have regionens førende busselskab, Vejle Turisttrafik som busleverandør og aktiv samarbejdspartner til VB. Det passer godt til vores profil. Samtidig har Vejle Turisttrafik været en loyal samarbejdspartner gennem mange år. Det er et privilegie at have en samarbejdspartner som Vejle Turisttrafik, der bakker op år efter år uanset sportslige resultater, og vi er glade og taknemmelige for at fortsætte det langvarige samarbejde med Vejle Turisttrafik, siger direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder.​

Vejle Turisttrafik brænder for talentudvikling

Benny Petersen glæder sig over, at Vejle Turisttrafik med aftalen fortsætter som trøjesponsor for klubbens hold i U/19-Ligaen.


- Man kan ikke sige Vejle Boldklub uden at sige talentudvikling, og I Vejle Turisttrafik elsker vi at se unge nye talenter på klubbens førstehold, derfor glæder vi os over at fortsætte som trøjesponsor for klubbens U/19-Ligahold. Det har været en fornøjelse at følge spillere som Arbnor Mucolli, Wahid Faghir, Lundrim Hetemi, Thomas Gundelund og seneste Oliver Provstgaard gøre sit indtog på Vejle Boldklubs førstehold. Det bliver spændende at se, hvem den næste spiller i rækken bliver, siger Benny Petersen. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport