​Vejle Turisttrafik opgraderer transportoplevelsen med to nye turistbusser og en ny dobbeltdækker

I Vejle Turisttrafik har vi bestilt tre nye turistbusser til levering til sommer. Vi glæder os til at præsentere vores to nye MAN Lions Coach R08 turistbusser og en ny Neoplan Skyliner dobbeltdækker for vores passagerer, kunder og samarbejdspartnere.


Med de tre nye turistbusser fornyer vi vores vognpark til glæde for vores mange passagerer og sikrer en transportoplevelse af den højeste kvalitet. Vi udskifter løbende vores busser i vognparken, så vores turistbusser altid er af topkvalitet og lever op til nyeste miljønormer.


- Turistbusser med høj komfort, stor sikkerhed og behagelig bustransport er det vores kunder efterspørger, og derfor ser vi frem til at kunne tilbyde kørsel i tre splinternye turistbusser fra sommer. Vi har allerede én MAN Lion Coachs R08 i vognparken, som kører FLIXBUS, og det er en lækker turistbus, så vi glæder os til forny vores vognpark med to helt nye MAN-busser og en ny Neoplan Skyliner, der en dobbeltdækker i topklassen. Med de tre nye turistbusser tilbyder vi en førsteklasses transportoplevelse for vores kunder til turistkørsel, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


​De tre busser bliver leveret af Man Truck & Bus Danmark A/S. De to turistbusser har hver plads til 54 passagerer, og dobbeltdækkeren har plads til 81 passagerer.​Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport