Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik får mere plads

Vejle Turisttrafik og firmaets omkring 50 ansatte får nu mere plads at boltre sig på. Det lokale busselskab har nemlig overtaget grunden bag domicilet på Lundahl Nielsens Vej 4 i Vinding.​

- Vi glæder os meget over den ekstra plads. Det er tiltrængt, og med den nye grund får vi plads til at parkere flere busser, ligesom vi får bedre parkeringsforhold for vores mange ansatte, siger vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik.

På sigt er det også meningen, at Vejle Turisttrafik overtager værkstedsbygningen på grunden, Vindingvej 101.

- Her vil vi indrette værksted til vores minibusser, og det er helt optimalt, at vi nu får den mulighed, siger Henning Petersen.

Vejle Turisttrafik kører alt fra turistrejser til enkeltstående busture. Firmaet råder over en moderne og fleksibel vognpark med seks turistbusser og 31 minibusser. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476