Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Vejle Turisttrafik ønsker lokale hold tillykke med oprykningen​

Stort tillykke til Hedensted IF og Vejle Boldklub med oprykningen til henholdsvis Danmarksserien og Jyllandsserien i fodbold. 


Hos Vejle Turisttrafik bakker vi op om en lang række af lokalområdets sportsklubber, og det er dejligt at se, at flere af de pågældende klubber har sportslig succes.

- Vi glæder os over Hedensted og Vejle Boldklubs oprykninger, og vi krydser fingre for, at Vejle FC og Hover IF følger op og sikrer oprykning til henholdsvis Serie 1 og Serie 2 i weekenden, siger direktør i Vejle Turisttrafik Benny Petersen.

Foto: Dorte Adelfred, Hedensted IF.​

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476