STORT tillykke til VB med oprykningen til Superligaen

Foran en fremragende kulisse med mere end 1400 medrejsende og medlevende Vejle-tilhængere på Sydbank Park i Haderslev sikrede Vejle Boldklub sig i aftes oprykning til Superligaen. 


Med 1-1 mod rækkens nummer tre fra Sønderjyske kom oprykningen i hus allerede i fjerdesidste spillerunde i NordicBet Ligaen.

I Vejle Turisttrafik har vi samarbejdet med Vejle Boldklub siden 2004, og vi er guldsponsor og busleverandør for Nørreskovens Helte.

- Her fra Vejle Turisttrafik skal der lyde et kæmpe tillykke til alle i og omkring Vejle Boldklub med oprykningen og en stærk sæson i NordicBet Ligaen. Vi glæder os til at følge klubben i Superligaen, køre for VB i landets bedste række og fortsætte vores opbakning til Vejle Boldklub, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

- Det er en fornøjelse at opleve den massive støtte, Vejle Boldklub nyder på lægterne uanset om det er på hjemmebane eller udebane. Stor tak til de mange VB-fans og tilhængere, der med deres passion er er med til at gøre Vejle Boldklub til en flot ambassadør for Vejle. I har virkelig fortjent en oprykning for jeres fremragende opbakning, siger Benny Petersen.

I går havde vi tre busser af sted for fanklubben The Crazy Reds og sendte således små 200 fans til Haderslev. Tak for turen til alle deltagere og The Crazy Reds.

Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport