Vejle Turisttrafik med på holdet til sæsonpremieren


Siden 2004 har Vejle Turisttrafik bakket op om Vejle Boldklub, og vi er busleverandør og guldsponsor i klubben fra Nørreskoven. På søndag er Vejle Boldklub tilbage i 3F Superligaen, når det gælder det klassiske opgør mod AGF i Aarhus i sæsonpremieren.

Vejle Turisttrafik kører naturligvis spillerbussen, og fanklubben The Crazy Reds har fyldt en dobbeltdækker til det traditionsrige opgør.

- Vi glæder os over, at Vejle Boldklub er tilbage i Superligaen, og så med en sæsonpremiere mod AGF. Det kunne næsten ikke være bedre. Det er et opgør, der emmer af fodboldhistorie, og vi glæder os i den grad til opgøret. Ligesom det bliver spændende at følge Albentosa, Provstgaard og co. i landets bedste fodboldrække, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.

- Vi håber, at den stærke opbakning Vejle Boldklub har oplevet på lægterne i foråret fortsætter efter oprykningen, for der er ikke noget som et godt fyldt Vejle Stadion. Det giver lige et ekstra spark til fodboldoplevelsen, så kom i Nørreskoven og bak op om ”De Røde”, slutter Benny Petersen.

Mangler du en behagelig turistbus til din bustransport? Hos Vejle Turisttrafik bliver din bustur kørt i komfortable turistbusser, og vores hold af dygtige chauffører sikrer, at din gruppe kommer trygt og sikkert ud og hjem. Hen over sommeren har vi opgraderet vores vognpark med tre fabriksnye turistbusser.

Læs mere om vores tilbud inden for kørsel med komfortable turistbusser på vores hjemmeside

👉 www.vejleturisttrafik.dk

Eller book din bustransport med Vejle Turisttrafik på 28 44 80 02 eller vt@vejleturisttrafik.dk

Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport