FlixBus’ rute 626 kommer til at køre året rundt

FlixBus’ rute 626 mellem København og Søndervig fortsætter, og i Vejle Turisttrafik glæder vi os til at køre videre på ruten med vores komfortable og behagelige turistbusser. Vi har et langvarigt samarbejde med FlixBus, der tilbyder fjernbusrejser i Danmark og resten af Europa i komfortable og moderne busser.


I nedenstående kan du læse FlixBus’ pressemeddelelse om rute 626.


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks andre tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur med Vejle Turisttrafik. Kontakt os på 75 85 94 88 eller  vt@vejleturisttrafik.dk


FlixBus meddeler: Rute 626 mellem København og Søndervig opretholdes og vil køre året rundt


I løbet af sommeren steg antallet af busrejser med FlixBus i Danmark markant sammenlignet med sidste år. For eksempel var rute 626 meget populær. Ruten var oprindeligt planlagt som en sæsonrute, men fordi den har vist sig at være mere populær end forventet, meddeler FlixBus nu, at den vil køre året rundt.


- Ruten mellem København og Søndervig stopper ved flere af Danmarks mest populære destinationer. Efter en travl sommer med mange rejsende har vi besluttet, at opretholde ruten hele året. Det er dejligt at se, at antallet af busrejser er steget, og at flere og flere vælger at rejse med offentlig transport. Jo flere passagerer, jo mere kan vi udvide vores netværk i Danmark – ikke kun om sommeren, men året rundt, siger Kajsa Ekelund, kommunikationschef hos FlixBus i Norden.


Stoppestederne i København, Legoland og Billund havde flest passagerer på rute 626, og Billund stod for 25 procent af rutens passagerer. Selv de mindre stoppesteder på ruten, f.eks. Ringkøbing, Grindsted, Søndervig og Skjern, havde flere passagerer end forventet.


Rute 626 kører torsdag til mandag med en afgang i hver retning med stop i Søndervig - Ringkøbing - Skjern - Grindsted - Legoland - Billund Lufthavn - Vejle - Odense - København. Billetter kan bestilles i appen eller på FlixBus.dk. 


Ruten drives af Flix' danske buspartner Vejle Turisttrafik ApS, som er en familieejet virksomhed med over 45 års erfaring i busbranchen.


Arkivfoto: Vejle Turisttrafik.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport