​Godt første år som lokalbusoperatør for Vejle Turisttrafik

I lidt mere end et år har vi som lokalbusoperatør for Sydtrafik i Vejle Kommune bragt primært skoleelever og elever på uddannelsesinstitutioner frem og tilbage mellem hjem og uddannelse. Det første år i det seksårige samarbejde mellem Vejle Turisttrafik og Sydtrafik om de 25 ruter har været en succes, fortæller driftsleder på ruterne i Vejle Turisttrafik, Dorte Brændshøj.

- Succesen skyldes en kombination af, at Vejle Turisttrafik i forbindelse med opgaven som lokalbusoperatør har investeret i nye og nyere rutebiler til opgaven og et godt chaufførteam, som dygtigt har løftet opgaven. Det gør, at vi har oplevet få udgåede ture i løbet af den etårige periode. Det er dejligt, for det er det, vi bliver målt på, og det sikrer passagererne stabil transport, siger Dorte Brændshøj.

Den erfarne driftsleder er i lighed med mange af chaufførerne kommet over til Vejle Turisttrafik i forbindelse med, at selskabet vandt lokalbusoperatør-kontrakten med Sydtrafik.

- I hverdagen er vi også begunstigede af den gode kultur i Vejle Turisttrafik. Mangler vi en dag en chauffør er teamet af turistbuschauffører rigtig god til at byde sig til og hjælpe, ligesom vognmand Henning Petersen næsten har en fast rute. Den fleksibilitet og korpsånd er fedt at opleve som driftsleder, siger Dorte Brændshøj.

Vejle Turisttrafik har på ruterne, der bliver kørt i Vejle Kommune med undtagelse af en enkelt rute i Hedensted Kommune og en enkelt rute i Fredericia Kommune, oplevet tilfredse passagerer.

- Passagererne har taget rigtig godt imod os, og der har været få klager over vores chauffører. Med det antal af ture, som vi kører på årsbasis, kan klager ikke helt undgås, men antallet af klager ligger på et lavt og særdeles acceptabelt niveau. Det er vigtigt, at vi møder vores passagerer med et smil og godt humør, siger Dorte Brændshøj.


Jobbet som lokalbusoperatør er Vejle Turisttrafiks første opgave med rutedrift for det regionale trafikselskab Sydtrafik,

- Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra Sydtrafik, som vi har et rigtigt godt samarbejde med. Vi løfter løbende opgaven med at køre ekstra ture for Sydtrafik, og det bliver i den grad værdsat, at vi har viljen til at løse ekstra opgaver. Det stærke samarbejde med Sydtrafik udmønter sig også i, at vi i Vejle Turisttrafik kan agere hurtigt på ønskede ændringer fra trafikselskabet. I de fleste tilfælde kan vi gennemføre dem hurtigere, end det varsel, vi har i aftalen med Sydtrafik, siger Dorte Brændshøj.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport