Store roser til vores chauffør Tina

Det er altid dejligt at modtage roser fra vores passagerer og samarbejdspartnere. Her er der en flot tilbagemelding til vores chauffør Tina, som tilbage i august reddede turen for passagerer på rute 111 mellem Vejen og Vejle.


- I mandags den 21. august 2023 var jeg med rute 111 med afgang kl. 13.25 fra Vejen mod Vejle. Lidt udenfor Egtved fik bussen nedbrud og kunne ikke køre videre. Det var så heldigt, at der kom en bus fra Vejle Turisttrafik, som skulle køre tomkørsel til Vejle. Chaufføren kunne se der var noget galt, så hun var så sød at tage os med til Vejle, samt samle dem op, der stod ved stoppestederne undervejs til Vejle. 


- Et eksempel på rigtig god kundeservice, samt samarbejde på tværs af vognmændene. Stor ros og tak for indsatsen til denne chauffør, skriver Kirsten Jensen, kundecentermedarbejder, Kunde og Marked i Sydtrafik.

Læs mere om bustransport i vores behagelige og komfortable turistbusser.

👉 www.vejleturisttrafik.dk


Ønsker du, at din bustur bliver kørt af en af vores dygtige chauffører, eller vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk


Foto: Arkiv. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport