​VB fejrede Kong Hans Eg-initiativet med en vigtig 1-0 sejr


I Vejle Turisttrafik er vi stolte samarbejdspartnere med Vejle Boldklub gennem små tyve år. Det er en fornøjelse at være med til at bakke op om klubben som busleverandør, Guldsponsor og ikke mindst sponsor på klubbens CSR-initiativ, Kong Hans Eg.

For Vejle Boldklub er ikke kun sportslige resultater og oplevelser på grønsværen. Klubben er også gennem Kong Hans Eg-initiativet en aktiv medspiller i arbejdet med at støtte trængte børn og familier i lokalområdet, og derfor er vi i Vejle Turisttrafik glade for at kunne bakke op om dette vigtige arbejde som Kong Hans Eg-sponsor.

Til gårsdagens hjemmekamp mod Lyngby Boldklub markerede Vejle Boldklub og satte fokus på Kong Hans Eg initiativet. I den forbindelse fik klubbens samarbejdspartnere omkring Kong Hans Eg-initiativet overrakt et eksemplar af den nye tredje spillertrøje som tak for opbakningen. 


På billedet ses vognmand Henning Petersen (som nr. 2 fra højre i den legendariske spillertrøje fra sluthalvfemserne, red.) ved modtagelsen af spillertrøjen som et synligt bevis for Vejle Turisttrafiks engagement i Vejle Boldklubs Kong Hans Eg-initiativ.

Tak til VB for trøjen og for det gode arbejde klubben gør via Kong Hans Eg-initiativet.

Kampen mod Lyngby Boldklub endte med en velfortjent 1-0 sejr til Vejle Boldklub.

I Vejle Turisttrafik klarer vi alle typer af bustransport med vores hold af dygtige chauffører og vores vognpark af nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores mange tilbud inden for bustransport:

👉 www.vejleturisttrafik.dk


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk.

Foto: Vejle Boldklub. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport