​Tag på en behagelig rejse til store oplevelser med Flixbus’ rute 626 Søndervig til København


En tur i Legoland, en badeferie i skønne Søndervig, eller en weekendtur til København. Mulighederne er mange med Flixbus’ rute 626, der giver dig behagelig bustransport fra Søndervig til København eller omvendt med en afgang i hver retning torsdag til mandag.


I Vejle Turisttrafik er vi glade for at være partner på rute 626. Vi kører ruten med vores firestjernede turistbusser, og det giver dig en behagelig rejseoplevelse på tværs af landet.


Flixbus’ fjernbusser er med til at binde Danmark sammen og sikrer mobilitet mellem landsdelene, og i Vejle Turisttrafik er vi en vigtig medspiller som mangeårig samarbejdspartner med Flixbus.


Flixbus’ rute 626 kører torsdag til mandag med en afgang i hver retning med stop i Søndervig - Ringkøbing - Skjern - Grindsted - Legoland - Billund Lufthavn - Vejle - Odense - København. Billetter kan bestilles i Flixbus’ app eller på FlixBus.dk.


I Vejle Turisttrafik kører vi også ruten 633 Horsens til Københavns Lufthavn i hverdagene.


Det er en fornøjelse at kunne give flere tusinde Flixbus-passagerer en god transportoplevelse i firestjernede turistbusser hver måned.


Du kan bestille din busrejse med Flixbus på:

👉 www.flixbus.dk


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks andre tilbud inden for buskørsel med komfortable firestjernede turistbusser eller bestille en tur med Vejle Turisttrafik. Kontakt os på 75 85 94 88 eller vt@vejleturisttrafik.dk


Vejle Turisttrafik har leveret gode transportoplevelser siden 1975.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport