Tak for i år, Jelling Musikfestival


Kørsel af shuttlebusser med festivaldeltagere, kørsel af musikere og Jelling Musikfestivals partnere. Weekenden og torsdagen har i den grad stået i Jelling Musikfestivals tegn for Vejle Turisttrafik.


Stor TAK til Jelling Musikfestival for opgaven og samarbejdet. Det er skønt at køre bus for så mange glade mennesker og opleve stemningen til festivalen.


- Endnu en gang har det været en stor fornøjelse at være en aktiv medspiller på Trekantområdets største folkefest. I Vejle Turisttrafik er vi som flerårige samarbejdspartner med Jelling Musikfestival glade for at kunne bidrage til festen og til at sikre, at festivaldeltagerne kommer godt og sikkert hjem fra festivalen. Tak til Jelling Musikfestival og til de mange feststemte mennesker, som vi har kørt med i festivaldagene, siger direktør i Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


Mangler du en turistbus til din tur? Hos Vejle Turisttrafik bliver din bustransport kørt i lækre firestjernede turistbusser og med servicemindede chauffører bag rattet. Vi skræddersyr altid din buskørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at din tur lever fuldt ud op til dine forventninger.


Alle vores firestjernede turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Og alle vores dygtige chauffører kører under overenskomst med 3F og deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel:

👉 www.vejleturisttrafik.dk


Vil du høre mere om Vejle Turisttrafiks tilbud inden for bustransport med komfortable firestjernede turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 75 85 94 88 / vt@vejleturisttrafik.dk.


Vejle Turisttrafik er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.

Vi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport.

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport