Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik uddelte ”Årets Parasportpris”

​​I forbindelse med torsdagens Sportsgalla i Vejle Musikteater blev kommunens sportsfolk hyldet, og Vejle Turisttrafik uddelte for andet år i træk ”Årets Parasportpris”. Prisen, der er på 10.000 kr. blev delt mellem Birgit Deeken Künnemann, der er leder af Vejle Rideklubs handicapafdeling, og HIVO – Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn.


- Det er med stor fornøjelse og glæde, at Vejle Turisttrafik er med til at uddele ”Årets Parasportpris” til frivillige ildsjæle og foreninger, der er med til udvikle parasporten og handicapidrætten i Vejle Kommune. Der skal lyde et stort tillykke til både Birgit Deeken Künnemann og HIVO med prisen, siger Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik, der er engageret i den lokale handicapidræt og parasport.

Vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik sidder således med i Vejle Kommunes Parasportråd.

Tillykke til Triangle Razorbacks – Årets Idrætsnavn

Vejle Turisttrafik er også sponsor for Triangle Razorbacks, der løb med titlen som ”Årets Idrætsnavn” ved torsdagens Sportsgalla.

- Vi ønsker Triangle Razorbacks stort tillykke med prisen som ”Årets Idrætsnavn”. Syv danske mesterskaber på 11 år - det seneste sidste år, siger alt. Så prisen er et flot og fortjent touchdown til Triangle Razorbacks, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er meget engageret i både den lokale elite og breddesport og sponsorerer en lang række klubber i Vejle Kommune blandt andre Vejle HK og Vejle Boldklub. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

​Hvilken række spiller vores lokale seriehold i?​
31-01-2019
Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at græsset for alvor bliver grønt for de lokale seriefodboldklubber, som vi i Vejle Turisttrafik bakker op om...
Læs hele nyheden
​Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet
10-01-2019
Et godt og langvarigt samarbejde i vejlensisk idræts- og erhvervsliv fortsætter i 2019. Vejle Turisttrafik og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet, så busselskabet også fremover kører klubbens elitehold og er guldsponsor i VB.
Læs hele nyheden
Få oplevelser for livet med Vejle Turisttrafik
04-01-2019
​​Skal du og din forening på tur eller er I en gruppe af aktive pensionister, der vil ud og opleve verdenen? Med Vejle Turisttrafik som din rejsearrangør får du en erfaren samarbejdspartner til dine gode oplevelser.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker god jul og godt nytår
21-12-2018
Så nærmer den søde juletid sig, og vi siger snart farvel til 2018 og goddag til 2019. Den anledning vil vi gerne benytte til at sende en lille julehilsen fra Vejle Turisttrafik.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476