Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik uddelte ”Årets Parasportpris”

​​I forbindelse med torsdagens Sportsgalla i Vejle Musikteater blev kommunens sportsfolk hyldet, og Vejle Turisttrafik uddelte for andet år i træk ”Årets Parasportpris”. Prisen, der er på 10.000 kr. blev delt mellem Birgit Deeken Künnemann, der er leder af Vejle Rideklubs handicapafdeling, og HIVO – Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn.


- Det er med stor fornøjelse og glæde, at Vejle Turisttrafik er med til at uddele ”Årets Parasportpris” til frivillige ildsjæle og foreninger, der er med til udvikle parasporten og handicapidrætten i Vejle Kommune. Der skal lyde et stort tillykke til både Birgit Deeken Künnemann og HIVO med prisen, siger Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik, der er engageret i den lokale handicapidræt og parasport.

Vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik sidder således med i Vejle Kommunes Parasportråd.

Tillykke til Triangle Razorbacks – Årets Idrætsnavn

Vejle Turisttrafik er også sponsor for Triangle Razorbacks, der løb med titlen som ”Årets Idrætsnavn” ved torsdagens Sportsgalla.

- Vi ønsker Triangle Razorbacks stort tillykke med prisen som ”Årets Idrætsnavn”. Syv danske mesterskaber på 11 år - det seneste sidste år, siger alt. Så prisen er et flot og fortjent touchdown til Triangle Razorbacks, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er meget engageret i både den lokale elite og breddesport og sponsorerer en lang række klubber i Vejle Kommune blandt andre Vejle HK og Vejle Boldklub. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Udflugt, lejrskole eller studietur i moderne busser
07-12-2018
Skal din skole, daginstitution eller uddannelsesinstitution på udflugt, lejrskole eller på studietur? Med Vejle Turisttrafik får din gruppe gode rammer om turen.
Læs hele nyheden
Tag på stadion og bak op om VB
22-11-2018
Fredag den 23. november er der igen Superligabold i Nørreskoven, når Vejle Boldklub hjemme tager imod AaB. Kampen fløjtes op kl. 19.00.
Læs hele nyheden
​Nu kører vores nye Flixbus rute
12-11-2018
I weekenden kørte vi første gang vores nye Flixbus rute fra Aarhus til København, og vi glæder os til at servicere de mange passagerer.
Læs hele nyheden
​Tak for indsatsen til ”vores” serieklubber
09-11-2018
Efterårssæsonen er slut for vores lokale serie-fodboldklubber, og det er tid til at gøre status over de klubber, som vi i Vejle Turisttrafik sponsorerer.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476