Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

​Vejle Turisttrafik uddelte ”Årets Parasportpris”

​​I forbindelse med torsdagens Sportsgalla i Vejle Musikteater blev kommunens sportsfolk hyldet, og Vejle Turisttrafik uddelte for andet år i træk ”Årets Parasportpris”. Prisen, der er på 10.000 kr. blev delt mellem Birgit Deeken Künnemann, der er leder af Vejle Rideklubs handicapafdeling, og HIVO – Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn.


- Det er med stor fornøjelse og glæde, at Vejle Turisttrafik er med til at uddele ”Årets Parasportpris” til frivillige ildsjæle og foreninger, der er med til udvikle parasporten og handicapidrætten i Vejle Kommune. Der skal lyde et stort tillykke til både Birgit Deeken Künnemann og HIVO med prisen, siger Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik, der er engageret i den lokale handicapidræt og parasport.

Vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik sidder således med i Vejle Kommunes Parasportråd.

Tillykke til Triangle Razorbacks – Årets Idrætsnavn

Vejle Turisttrafik er også sponsor for Triangle Razorbacks, der løb med titlen som ”Årets Idrætsnavn” ved torsdagens Sportsgalla.

- Vi ønsker Triangle Razorbacks stort tillykke med prisen som ”Årets Idrætsnavn”. Syv danske mesterskaber på 11 år - det seneste sidste år, siger alt. Så prisen er et flot og fortjent touchdown til Triangle Razorbacks, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er meget engageret i både den lokale elite og breddesport og sponsorerer en lang række klubber i Vejle Kommune blandt andre Vejle HK og Vejle Boldklub. 

Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. 

Du hører fra os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Leif Ballegaards Minibus bliver en del af Vejle Turisttrafik
09-04-2019
​Vejle Turisttrafik har lavet aftale med Leif Ballegaards Minibus fra Brejning. Aftalen betyder, at Vejle Turisttrafik overtager firmaets minibusser, og Leif Ballegaard bliver chauffør hos det vejlensiske busselskab.
Læs hele nyheden
Busrejse styrkede relationer og gav gode oplevelser til HTH-medarbejdere
02-04-2019
En medarbejdertur i bus til Berlin arrangeret af Vejle Turisttrafik ramte plet for HTH-afdelingerne i Vejle, Horsens og Kolding.
Læs hele nyheden
Ny lækker minibus klar som vogn nr. 102
29-03-2019
​Så er vi klar til at præsentere vores nye lækre Mercedes Sprinter. Minibussen er indrettet med lædersæder og udstyret med klimaanlæg.
Læs hele nyheden
​Ny Flixbus-rute til Vejle Turisttrafik
26-03-2019
Fra og med torsdag den 11. april kører Vejle Turisttrafik Flixbus-ruten 633 fra Horsens til København.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook​

Medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2476