​Vejle Turisttrafik uddelte ”Årets Parasportpris”

​​I forbindelse med torsdagens Sportsgalla i Vejle Musikteater blev kommunens sportsfolk hyldet, og Vejle Turisttrafik uddelte for andet år i træk ”Årets Parasportpris”. Prisen, der er på 10.000 kr. blev delt mellem Birgit Deeken Künnemann, der er leder af Vejle Rideklubs handicapafdeling, og HIVO – Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn.


- Det er med stor fornøjelse og glæde, at Vejle Turisttrafik er med til at uddele ”Årets Parasportpris” til frivillige ildsjæle og foreninger, der er med til udvikle parasporten og handicapidrætten i Vejle Kommune. Der skal lyde et stort tillykke til både Birgit Deeken Künnemann og HIVO med prisen, siger Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik, der er engageret i den lokale handicapidræt og parasport.

Vognmand Henning Petersen fra Vejle Turisttrafik sidder således med i Vejle Kommunes Parasportråd.

Tillykke til Triangle Razorbacks – Årets Idrætsnavn

Vejle Turisttrafik er også sponsor for Triangle Razorbacks, der løb med titlen som ”Årets Idrætsnavn” ved torsdagens Sportsgalla.

- Vi ønsker Triangle Razorbacks stort tillykke med prisen som ”Årets Idrætsnavn”. Syv danske mesterskaber på 11 år - det seneste sidste år, siger alt. Så prisen er et flot og fortjent touchdown til Triangle Razorbacks, siger Benny Petersen.

Vejle Turisttrafik er meget engageret i både den lokale elite og breddesport og sponsorerer en lang række klubber i Vejle Kommune blandt andre Vejle HK og Vejle Boldklub. 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport