​Turistkørsel i nye og behagelige turistbusser fra Haderslev, Vojens, Christiansfeld og Sønderjylland


Skal din bustransport fra Haderslev, Vojens, Christiansfeld eller Sønderjylland køres i moderne og komfortable turistbusser og minibusser? I Vejle Turisttrafik har vi turistbusserne til din tur, og vores vognpark af busser i forskellige størrelser matcher dit behov. Vi har mere end 45 års erfaring i alle former for turistkørsel, og vi løser altid din transportopgave med afsæt i dine ønsker. Det gør, at din buskørsel fuldt ud lever op til dine forventninger.

Vi kører turistkørsel for private, virksomheder samt institutioner og foreninger, og hver dag løfter vi store og mindre opgaver i Sønderjylland inden for bustransport med vores nye turistbusser og minibusser og vores hold af erfarne chauffører. Fælles for vores mange tilbud inden for buskørsel er, at du får en behagelig tur i komfortable turistbusser og vores chauffører sikrer, at du og din gruppe kommer frem til tiden - trygt og effektivt.

Med Vejle Turisttrafik er din buskørsel i trygge hænder

I Vejle Turisttrafik tilbyder vi med udgangspunkt i Sønderjylland og byer som Christiansfeld, Haderslev og Vojens alle former for buskørsel i nye turistbusser og minibusser. Blandt de mest efterspurgte services finder du: Grupperejser i bus, firmakørsel, leje af en bus med chauffør samt busture og udflugter. Ønsker du og dit selskab en busrejse i Europa? Så er Vejle Turisttrafik medlem af Rejsegarantifonden.

Ønsker du en hyggelig bustur eller udflugt i Danmark eller Nordtyskland med transport i nye turistbusser? Du kan booke os udelukkende til at køre din tur, men du kan også vælge at lade Vejle Turisttrafik arrangere hele busturen med alt fra transport til booking af aktiviteter og restaurantbesøg på turen. Så slipper du for at holde styr på alt det praktiske på dagen som billetter og lignende, og du kan i fulde drag nyde busturen fra Sønderjylland og samværet med de andre deltagere.

Du skal vælge Vejle Turisttrafik og vores turistbusser, når du vil:

  • Have en behagelig køreoplevelse i komfortable turistbusser
  • Køre med et team af dygtige chauffører
  • Samarbejde med et professionelt og erfarent busselskab
  • Komme fra A til B trygt og til tiden
  • På en bustur fra Sønderjylland rig på skønne oplevelser og med socialt samvær i centrum

For et konkret tilbud på din buskørsel fra Haderslev, Vojens, Christiansfeld og Sønderjylland

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk 

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport