Nye turistbusser kører busture og buskørsel fra Horsens og Brædstrup

Ønsker du, at din tur fra Horsens, Brædstrup eller de omkringliggende byer bliver kørt i moderne og komfortable turistbusser? I Vejle Turisttrafik har vi turistbusser, der matcher din transportopgave, når det kommer til komfort og størrelse. Vi kører buskørsel og bustransport for både private, virksomheder samt institutioner og foreninger, og med mere end 45 års erfaring er din bustur i trygge hænder med Vejle Turisttrafik som dit busselskab.

​Vi løfter altid din tur med dine ønsker til buskørsel som udgangspunkt, og det er din garanti for, at din bustur lever fuldt ud op til dine forventninger. Fællesnævneren for vores brede vifte af tilbud inden for turistkørsel og busture er, at din bustransport bliver kørt i nye turistbusser, og vores hold af erfarne og dygtige chauffører får dig og din gruppe frem til tiden med tryg og sikker bustransport.

​​

Erfarne chauffører og behagelige turistbusser udgangspunktet for din bustransport

Hos Vejle Turisttrafik tilbyder vi alle former for busture og buskørsel med afgang fra Horsens, Brædstrup og de nærliggende byer i Horsens Kommune. Blandt vores mest efterspurgte services er leje af bus med chauffør, firmakørsel, udflugter og busture samt grupperejser med bus. Som en seriøs udbyder af grupperejser i bus er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

​Efterspørger du moderne turistbusser til hyggelige udflugter og busture med socialt samvær i centrum?

I Vejle Turisttrafik kan vi både stå for buskørsel af din færdigarrangeret tur, eller du kan vælge at lade os arrangere hele din dag, så slipper du for bøvlet med at booke aktiviteter, museer og lignende samt restaurantbesøg og forplejning. I stedet kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde samværet med de andre i bussen. Det bliver ikke nemmere at få en skøn dag.

Du skal vælge Vejle Turisttrafik til, når du vil:

  • Køre med dygtige chauffører i komfortable turistbusser

  • Sikre, at du og din gruppe kommer trygt fra A til B

  • Opleve Danmark eller udlandet med nye turistbusser som rammen om din tur

  • Samarbejde med et rutineret busselskab, der løser store som små transportopgaver

  • På en hyggelig udflugt eller bustur med socialt samvær i højsædet

​For yderligere information om vores turistbusser eller et konkret tilbud på din bustransport fra Horsens Kommune og byer som Horsens og Brædstrup

Kontakt Benny Petersen, Vejle Turisttrafik på telefon: 75 85 94 88 eller e-mail vt@vejleturisttrafik.dk for at få et tilbud på din tur, eller høre mere om de mange muligheder for buskørsel og leje af bus med chauffør i nye turistbusser med Horsens, Brædstrup og de omkringliggende byer som udgangspunkt.​

Få et tilbud

Indtast dine ønsker til en tur og få et tilbud fra Vejle Turisttrafik. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

- Rasmus Harlev Steffensen

Agroskolen, Hammerum

Det var endnu engang var en fornøjelse at køre med jer til Petershagen. Det var en super bus, og Jan er bare en god chauffør. 

- Hanne Clausen

Juelsminde mandagsklub

​Vi havde en dejlig tur med en super-god chauffør (Klaus Tjerrild, red.).

- Kent Jensen

Egeskov Aktivitet og Træning, Egtved

​Tak for en dejlig tur med god service. Egtvedgruppens deltagere nød turen i den vestlige del af Kolding kommune. Ros til vores chauffør.​

- Britta Abildsten

Sct. Norberts Kirke

Vi havde en på alle måder dejlig tur og vil gerne sige tak for den gode chauffør, som var hyggelig, dygtig og kendt med stedet. Det betyder meget for, at turen lykkes.

- Inger Thygesen​

Seniorklub Sydbank Vejle

TAK for en meget fin tur til Egeskov den 23.5. Jeres chauffør Claus var en hyggelig og dygtig chauffør - fin og sikker kørsel. Vi glæder os til at benytte Jer igen til vores næste udflugt i 2020.

Kontaktoplysninger

Telefon​: 75 85 94 88

E-mail: vt@vejleturisttrafik.dk

Medlem af Rejsegarantifoden - nr. 2476​​.

Vi har overenskomst med 3F.

Firmaoplysninger

Vejle Turisttrafik ApS

Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Afdelinger:

Give

Bæksgårdsvej 17, 7323 Give.

Egtved

Tudvadvej 1B, 6040 Egtved.

Smidstrup

Vellingvej 10, Smidstrup, 7000 Fredericia.

CVR: 35388311

Medlem af Dansk PersonTransport